Houten opbergbank / speelgoedkist JaBaDaBaDo met of zonder naam

Artikel 1 van 23 Volgende
€ 74,90 (inclusief btw)

Deze mooie houten opbergbank is niet alleen een lust voor het oog maar ook erg praktisch. Kinderen kunnen er lekker op zitten en er hun speelgoed en favoriete knuffels in opbergen!

Tegen bijbetaling van €7,50 kunnen we een sticker leveren om de bank te personaliseren. Deze sticker wordt los geleverd. Geef in het opmerkingenveld aan in welke kleur en in welk lettertype u de sticker wilt ontvangen. Zonder opgave van kleur en lettertype maken wij de sticker in het zwart met lettertype Kristen.

Let op: gepersonaliseerd speelgoed/stickers kunnen niet worden geretourneerd! Let bij het invoeren van de naam goed op hoofdletters en spelling, het wordt 1 op 1 overgenomen en kan later niet worden gewijzigd.

Het houten speelgoed van JaBaDaBaDo kenmerkt zich door de mooie kwaliteit en het tijdloze design. Modern speelgoed wat zowel kinderen als ouders aan zal spreken. Al het speelgoed is altijd van hoge kwaliteit en wordt geproduceerd met zorgvuldig gekozen materialen. De 3 kernpunten van JaBaDaBaDo: kwaliteit, tijdloos design en speelwaarde vind je in elk product terug! Een Zweeds topmerk wat we vol trots aan u presenteren!

Afmeting: ±46,5x33x55,5cm

Specificatie Omschrijving
Lengte 46,5 cm
Breedte 33 cm
Hoogte 55,5 cm
Merk JaBaDaBaDo
Gewicht 8 kg
© 2017 - 2021 Hopsa.nl Houten speelgoed en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel